Toista päivää tässä "blogistina", (onko se oikea sana? ), aloitellaan... Eilen tosiaan aloittelin "urani" ja jo tänään ajattelin vähän laajentaa aihealaa, toiseen innostukseeni, nimittäin lukemiseen ja kirjoihin.

Kirjat ovat olleet tärkeä osa elämääni siitä asti, kun 7-vuotiaana opin lukemaan ja sain kirjastokortin. Tässä kohtaa pitäisi nyt Oscar-puheen omaisesti kiittää äitiä (joka vei kirjastoon) ja paikalliskirjaston ihanaa ja asialleen omistautunutta kirjastonhoitajaa.

Olen siis lukenut paljon ja kaikkea romanttisesta lässystä dekkareihin. Suurimpia suosikkikirjailijoitani ovat mm. Kathy Reichs, Tess Gerritsen, Enni Mustonen/Kirsti Manninen, Karin Slaughter, Patricia Cornwell ja Leena Lehtolainen. Lehtolaisen uusin "Minne tytöt kadonneet" on itseasiassa juuri luvussa. Harmittaa joskus kun ei ole tullut kirjoitettua ylös mitä kaikkia kirjoja sitä oikein on lukenut. Luultavasti niillä yhden kirjastoauton täyttäisi.

Mutta ajattelin kuitenkin, että sen lisäksi että kertoilen ja esittelen neuleitani, niin välillä vähän lukemisistanikin kertoilisin... Tuskin on kenelläkään mitään sitä vastaan?

Nyt kuitenkin lenkille, ettei ihan mene viihteen puolelle. Ulkona onneksi vain -18, aamulla kun oli iloiset -23!