Heissan! Kävin heittämässä tuossa pienoisen Savon kierroksen talviloman alun kunniaksi ja nyt ennen kuin jatkan kierrostani Hämeen puolelle, tulin tekemään tankkaus/uudelleenpakkaus pysähdyksen ns. kotipesään. Matkailu avartaa niinhän ne sanovat, toivottavasti ei humahda loma matkailun takia ihan hetkessä...

Kaulurikin valmistui jo viime viikolla, mutta kun en saanut kuvaa liitetyksi ja meinasin hermo mennä siinä vaiheessa kun myös teksti katosi, niin annoin olla. Eli teidän täytyy nyt vain kuvitella miltä se isälleni tehty sähkönsininen Novitan ohjeilla 7 veljeksestä toteutettu kauluri näyttää ...

Myös lasten neulehaalarille kuuluu hyvää, ompelen jo kappaleita kiinni, vielä kun saisin ostettua siihen vetoketjun ja ommeltua senkin kiinni, niin voila! Mutta vielä turkoosi, leijonan kuvallinen haalari saa odottaa valmistumistaan.

Mutta tietenkin pitää aloittaa uusi projekti. Sukkiahan on aina kesken, mutta otin nyt rinnalle sellaisen vauvan pitsivillatakin (ja tähän väliin totean, että en todellakaan neulo omiin tarpeisiini, vaan näille lasten vaate ihanuuksille on ihan tyystin toinen osoite). Villatakista tulee sellainen keväisen ruohon vihreä, aivan ihana! Takakappale on jo valmis ja toista etukappaletta olen ehtinyt vähän aloitella... Yllättävän nopeasti näyttää etenevän, mikä on kärsimättömälle ihmiselle sopivaa!

Nyt kuitenkin yritän saada puhtaat pyykkini laskostettua kaappiin ja pakattua kassin uudestaan.. Jos sitä huomenna jaksaisi taas lähteä reissun päälle... Eikä muuten enää ole pakkastakaan hirveitä määriä, jihuu! Kesä tulee!!!